Régi blogok

Már nem frissülő Átlátszóblogok és vendégblogok archívuma

Transparency International

Közpénz – közöd van hozzá! Infografika pályázat

Készíts egy közbeszerzésről szóló infografikát és nyerj! Magyarázd el miért probléma a közbeszerzésekben tapasztalható korrupció, vagy azt, hogy hogyan folyik el a közpénz egyes közbeszerzéseken keresztül. Esetleg javasolj megoldásokat a problémára, de a TI Magyarország megállapításait, javaslatait is megjelenítheted.

1.    díj: 200.000 HUF
2.    díj: 150.000 HUF
3.    díj: 100.000 HUF

A pályázat végével három díjazottat választunk ki, akik nyereményüket (bruttó 200.000, 150.000 vagy 100.000 forint) az évente megrendezésre kerülő „Átláccó” Fesztiválon, a Korrupcióellenes Világnapon vehetik át, 2015. december 9-én az A38 Hajón, ahol a legjobb műveket kiállítjuk. (Az eseményről bővebb információ hamarosan!)

Pályázati határidő: 2015. november 27.
A pályaműveket a [email protected] email címre várjuk.

Egy alkotó 1 művel, vagy legfeljebb 3 képből álló sorozattal pályázhat. A még nem publikált, erre a pályázatra készített alkotásokat lehet beküldeni. Várjuk a profi és az amatőr alkotók munkáit is!

A nevezésnek tartalmaznia kell:

1.    Az infografikát – beadási méret: 1200 pixel széles álló kép esetében és 1200 pixel magas fekvő kép esetében. Ez lehet png vagy jpeg formátum is. (Fontos, hogy jó minőségű felbontásban is meglegyen az alkotás a készítőnél, hogy a későbbiek folyamán A3-as méretben kinyomtatható legyen.)
2.    Az infografika címét
3.    Az alkotás rövid leírását
4.    A pályázó rövid bemutatkozóját (pár sor magadról, mivel foglalkozol, miért pályáztál stb.)

A zsűri értékelésének fő szempontjai a kreativitás, az egyszerűség, a könnyen érthetőség és az adatok szemléletes ábrázolása.

Bővebb információ a pályázat feltételeiről:
http://transparency.hu/infografika

Megosztás